Home > Cannot Load > Cannot Load Exchanger Medium (medium Error.

Cannot Load Exchanger Medium (medium Error.

Contents

This usually happens when a tape is still stuck in the drive probably when there was some lost communication to the cell manager.Also compare the robot configuration with devbra output Regards Have been experimenting with ADs herein the blog. To check/free locked devices in HP DP [61:4006] Couldnot connect to inet in order to sta... ► February (14) ► January (2) Total Pageviews Visitors by Post Visitors Live Traffic Stats This problem is driving me crazy!Any idea how to solve it ?Thks. Source

Check that the drive is properly configured. Hover over the profile pic and click the Following button to unfollow any account. Newer Post Older Post Home Subscribe to: Post Comments (Atom) Subscribe Enter your email address:Delivered by FeedBurner Search This Blog Blog Archive ► 2016 (5) ► August (2) ► July (3) If you don't run into the situation again, then you could ignore the problem this time. https://community.hpe.com/t5/Data-Protector-Practitioners/Cannot-load-exchanger-medium-Target-drive-is-busy/td-p/5186976

Cannot Load Exchanger Medium (medium Error.

Close this window and log in. Pls use it at your personal risk.. Join UsClose Home Moments Search query Search Twitter Saved searches Remove Verified account @ Suggested users Verified account @ Verified account @ Language: English Bahasa Indonesia Bahasa Melayu Català Čeština Dansk Go to Solution. 0 Kudos Reply All Forum Topics Previous Topic Next Topic 14 REPLIES Eblyn Solis Honored Contributor [Founder] Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight

HP DP - IDB Maintenance [Critical] Duplicate BARCODE information from Medi... Using UMA utility for device management: Example of fully loaded autoloader which needs manually unload media from drive. Hi evereyone,I reboot the server,and run ./devbra -dev, and both pathsappear once more, thorugh the GUI of DP autoconfigure the device,selecting both paths, andI can successfully make backups,but still could not Share This One Response so far.

Move the tape to a free slot either from GUI/CLI and run the backup. >> there are chances that the library might be fully loaded and the drive too is holding Alternatively, in the DP GUI, configure 'Devices and Media' -> Devices -> -> Properties -> Control -> 'Busy drive handling' to 'Eject medium' instead of the default 'Abort'. Reasons such as off-topic, duplicates, flames, illegal, vulgar, or students posting their homework. https://community.hpe.com/t5/Data-Protector-Practitioners/Cannot-load-exchanger-medium-No-specific-information-please-help/td-p/5991093 Hithank you very much for your help, I have not ruled out that the problem may be of a tape, the problem is happening with 2 tapes, anyway I will try

The media has errors that is residing slot 9. Join your peers on the Internet's largest technical computer professional community.It's easy to join and it's free. An operating system error or a SCSI error has been encountered. Are you aComputer / IT professional?Join Tek-Tips Forums!

90/63 Blood Pressure

Tap the icon to send it instantly. Don't have an account? Cannot Load Exchanger Medium (medium Error. Picture Window template. Have been experimenting with ADs herein the blog.

It worked for me. this contact form Community Data Protector Practitioners Forum CommunityCategoryBoardUsers turn on suggestions Auto-suggest helps you quickly narrow down your search results by suggesting possible matches Please assign a kudo to this post, if you find it useful. 1 Kudo Reply GabrielM Occasional Advisor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email Powered by Blogger.

Then restart the failed Data Protector session. H3x.no - Tor Henning Uelands blog Just another java developer and linux sysadmin Search Main menu Skip to primary content Skip to secondary content HomeAbout me Post navigation ← Previous Next Talk With Other Members Be Notified Of ResponsesTo Your Posts Keyword Search One-Click Access To YourFavorite Forums Automated SignaturesOn Your Posts Best Of All, It's Free! have a peek here Here's Why Members Love Tek-Tips Forums: Talk To Other Members Notification Of Responses To Questions Favorite Forums One Click Access Keyword Search Of All Posts, And More...

Take care! Get more of what you love Follow more accounts to get instant updates about topics you care about. Solved!

Tweets not working for you?

If the status is still shows poor even after formatting, it is not advisable to use it henceforth. --- Clean the affected drives with good cleaning tape and run a test Close Embed this Tweet Embed this Video Add this Tweet to your website by copying the code below. Remember me · Forgot password? if so are they working ok?

Ac... Drives 1,2,9,14 and 22 are "full" but there are no backup jobs running. Please try again. Check This Out Solved!

Try again or visit Twitter Status for more information. To get around the problem, unload the tape manually. IDB on Exclusive mode BR0073E Setting of BRBACKUP lock failed ORA-19588: archived log RECID <> STAMP <> is no lo... Post a Comment NEXT PREV HOME DOAG 2016 TROUG TurkceOracle.com Powered by Blogger.

Move to 'Devices & Media' context -> Click Library -> Click Slot -> move to Slot 9. --- Check the status of media in slot 9. --- It was poor media. Register now while it's still free! Page Views - Copyright © Emre Baransel - Oracle Blog -Metrominimalist- Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan - Backup Admin Hi There, Thanks for visiting my site. Please report if there's any plight.

Red Flag This Post Please let us know here why this post is inappropriate. Your answer did help me. 0 Kudos MMontesanto Occasional Advisor Options Mark as New Bookmark Subscribe Subscribe to RSS Feed Highlight Print Email to a Friend Report Inappropriate Content ‎07-13-2009 04:26 it works:) Haitham on March 29, 2012 at 10:29 said: Thanks mate … marty on July 2, 2012 at 07:56 said: cool worked a charm for me first go using 8 By joining you are opting in to receive e-mail.

Hi EblynI think there may be the problem, I guess when restart the server "backup", when reload the system, itrecognized a different path,in this case /dev/sg3,from there it through the command Wait for the media to expire and reformat it.