Home > Cannot Load > Cannot Load Midi Waveset Midi Playback Has Been Disabled

Cannot Load Midi Waveset Midi Playback Has Been Disabled

The error(s) was(were) gone and Windows98 is running smoothly.Kind regards.MichelV Like Show 0 Likes (0) Actions Go to original post Actions Remove from profile Feature on your profile More Like This The disk I have is called Sound Blaster PCI 128 Software. Latest: IronWing, Nov 7, 2016 at 6:58 PM Off Topic Cover girl ad's on anandtech Latest: FeuerFrei, Nov 7, 2016 at 6:58 PM Off Topic Michael Moore in TrumpLand now FREE Please type your message and try again. 8 Replies Latest reply: Mar 4, 2005 4:39 AM by Michel Vandenbussche Device Issues in W95/W98 Pickle136 Apr 5, 2004 10:37 AM I have Source

I went as far as putting in the software disc that came with the card. I downloaded the files and copied them in the Windows\system folder as described in an earlier post. Stay logged in Sign up now! This is incredible as I am having the same problem. http://discussions.virtualdr.com/showthread.php?158733-MIDI-Waveset-Message-Starting-Windows

I didn't even notice that last night. They also have the online manual at http://www.soundblaster.com/manuals/ I tried their site already and aside from the fact it was horrendously slow on my cable modem, it didn't have squat on Did I forget anybody?

MIDI playback has been disabled." The computer in question (HP Pavilion 8280) had a clean install of Windows 98SE done, and the sound card driver was installed. FZWG, Apr 5, 2004 #3 This thread has been Locked and is not open to further replies. Staff Online Now Christer Donate WindowsBBS Forums > Operating Systems > Legacy Windows > Style Default Contact Us Help Home Top RSS Terms and Rules Forum software by XenForo™ ©2010-2016 XenForo HELP Tweet Thread Tools Show Printable Version Email this Page… Subscribe to this Thread… Search Thread Advanced Search Display Linear Mode Switch to Hybrid Mode Switch to Threaded Mode December

Do I need to reinstall the software. XenForo add-ons by Waindigo™ ©2015 Waindigo Ltd. ▲ ▼ Log in or Sign up PCMech Community Forum Home Forums > Help & Discussion > Home Theater and Automation > How do I just removed a graphics program from my computer and rebooted as instructed. Re: Device Issues in W95/W98 KevinG Jan 15, 2005 5:38 PM (in response to Chasman) What version of VMware Workstation?What is your host OS?In device manager what is the folder name

revert everything to defaut if you can and try rebooting, it should be alright! Now for the life of me I can't figure out how the problem fixed itself. Eveything else on the sound card works. Value Do you require any further information in order to assist me in solving this problem?

I should have been more specific in that I tried other places and came up with nada. http://support.creative.com/kb/ShowArticle.aspx?sid=1930 To load the wavesets, follow the steps below. The error/message box appears together with the logon screen for entering windows or the network.I did not find any solution to this, I simply click on the OK button and continue Short URL to this thread: https://techguy.org/209873 Log in with Facebook Log in with Twitter Log in with Google Your name or email address: Do you already have an account?

Download Sound Blaster Waveset, and place .ecw file into windows/system 3. this contact form Thanks for the help. Stay logged in PCMech Community Forum Home Forums > Help & Discussion > Home Theater and Automation > Home Forums Forums Quick Links Recent Posts Forum Rules About Contact Support PCMech Newer Than: Search this thread only Search this forum only Display results as threads Useful Searches Recent Posts More...

They also have the online manual at http://www.soundblaster.com/manuals/ Wow, there are a bunch of USENET newsgroups for creative product support... To load the wavesets, follow the steps below. MIDI Playback has been disable." What can I do to get rid of this message and enable MIDI Waveset. http://ecoflashapps.com/cannot-load/cannot-load-libphp5-so-into-server-cannot-load-specified-object.html Also, there is also a sound mixer icon on the Systray that was taken out of MSConfig startup tab, however, it keeps coming back every timne the PC boots.

Please start a New Thread if you're having a similar issue.View our Welcome Guide to learn how to use this site. Download the waveset specifically. Learn More.

Thanks again, Praxceda praxceda Reply With Quote Page 1 of 3 123 Last Jump to page: Quick Navigation PC Audio and Home Theater Top Site Areas Settings Private Messages Subscriptions Who's

Or maybe there was some sarcasm there in an effort for me to look elsewhere? All rights reserved. If the difficulty persists, we recommend that you completely uninstall your PCI 64 or PCI 128 card, then reinstall it: Select Start - Settings - Control Panel - System - Device For the Operating System, select Windows 98/98SE, regardless of your current Operating System.

I went into the control panel and looked into the system files and then I looked in the sound files. Yes, my password is: Forgot your password? Reply With Quote January 23rd, 2005,08:53 AM #5 fink View Profile View Forum Posts Site Moderator Join Date Jul 1998 Location Toronto Posts 23,294 Hi Seeker1 and welcome to virtualdr. Check This Out HELP Every time I window98 start I get the message said, "The creative Sound Blaster PCI 128 drive cannot load MIDI waveset.

Downloading the waveset files did solve the problem. Join over 733,556 other people just like you! They had an update for it about 2 months ago. #3 AndyHui, Jul 6, 2000 CyBOrz PaCe Senior member Joined: Jan 23, 2000 Messages: 217 Likes Received: 0 Ah... Download and unzip if required and copy the extracted file to your C:\Windows\System directory Select - Start - Settings - Control Panel - System - Device Manager Double click Sound, Video

You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. Cookies Registration Notice Cannot load MIDI Waveset :o? Stay logged in Sign up now!