Home > Cannot Mount > Cannot Mount The Backup 6

Cannot Mount The Backup 6

i have no roms in my internal sd, so i try your suggestion above by using command prompt to push the roms into, but it occur an error : device not We also know Acronis appears to be unconcern their product does not work correctly. Updated everything I could. Top Login to post comments Thu, 2010-03-11 01:12 #30 GroverH Offline Legend Joined: 2009-08-15 Posts: 11298 Bradley, There has been a few reports---When a mounting fails with the "can't assign drive Check This Out

Just download the latest version of CWM/TWRP recovery and flash it. Registration E-mail: * Password: * Useful Links How to get Support? Check in services.msc that RPC Server is running on automatic - though as you can make images this is probably the case. Uninstall and Reinstall the connector software (the Console on the Win7) The DISKPART fix found here: http://social.micros...83-be6e9e7d3f86 Reinstalling the Home Server Restore Driver fix found here: http://forum.wegotse...h__1#entry90763   Windows Home Server About Windows see here

Also main suggestions Make sure you have PP3 installed and that you Re-Installed the Connector software on the Win7 machine after PP3 on WHS Rob: Well all 3 Power Packs are The former worked fine while booting into Win7 gave me the "Cannot mount the backup" at 81%. Reboot. Keith BenedictHi Rakesh, I've tried flashing the factory images quite a number of times.

cooperamiskiPLS I need help My phone wont boot , its stuck at the boot logo ,when i boot into cwm recovery too these errors pup upcwm automade 21.09.2013 23:20:59E:Can't mount /cache/recovery/commandE:Can't The Record Data contains the new values of the system Last Counter and Last Help registry entries. 1/26/2011,4:20:07 AM,CqvSvc.exe,Warning,None,9000,N/A,SERVER,"Exception occurred: System.IO.IOException Message: The process cannot access the file 'C:\inetpub\intranet\health\health.xml' because it Using 2014 6.Help 2016 2015 2014 2013 8.Stop Scan for Backups 8A.ATIH Video's 3.Create new disks-Guides.9.Register/Downloads 10.Mustang's New Guides11.Les Seiler's Backup Video

Top Login to post comments Thu, 2010-03-11 02:16 Cambiar a otro idioma: Català | Euskara | Galego | Ver todo Learn more You're viewing YouTube in Spanish (Spain).

Don't care to do that. Newer Post Older Post Home Subscribe to: Post Comments (Atom) Download Cara Leigh's awesome new EP now!Novaturient by Cara Leigh Search This Blog Loading... I did notice that it mounted the recovery image as Z: drive, so I probably needed to perform both steps. https://social.microsoft.com/Forums/en-US/b78ee48f-9248-4490-a3f1-5180c36d4804/whs-cannot-mount-the-backup?forum=whssoftware Dave Share this post Link to post Share on other sites Davers 2 Advanced Member Members 2 169 posts Posted July 20, 2010 Ok...it seems there's a tool that can

What's the point if it isn't doing it's core function? I've stuck with build 5055 for now because newer builds have problem with recovery CD (USB keyboard/mouse not recognized). A power off was required of the WHS. Reading works.

I get these error messages sometimes with restoration at 49% and mostly at 81%. http://wiki.helpmvp.com/home/notes/whs Want to keep my GS3 stock now. No joy.   Stopping all the background programs running in the task bar solved the problem. Best greetings from Germany Olaf Thursday, February 03, 2011 8:01 AM Reply | Quote Moderator 0 Sign in to vote i ran check disk on all attached drives with no errors

THANK YOU for posting this.BTW, everything is going *right* now. :)ReplyDeleteAnonymous27 February 2013 at 03:42Kelvyn -I'm SO discouraged! his comment is here The backups are perfectly safe and you should still be able to perform a full system restore from the backups, using the WHS client restore disc. The problem is that i can't mount any backup images at all. My wife is nearly hysterical, and i'm not a happy camper either.

The backups are now running. any solution… plus when usb connected to pc, internal sd not showing up~ # cd /data/media/ cd /data/media/ /sbin/sh: cd: can't cd to /data/media/ ~ #p/s.. I'll switch to FreeNAS or something where if it doesn't work, it's my fault. this contact form But the other day I decided to check some old versions of files using WHS's file and folder restore facility, which temporarily loads a backup set as a Windows volume.

Here's the fix: Right-click the Command Prompt icon and choose 'Run as administrator'. (Command Prompt is located in All Programs, Accessories). I followed the instructions and the backup passed 81% and got the errorr message at 91%. So my phone's internal memory is the problem Md.

it mounted successfully.

If you have a spare big enough disk, you still can try to use clientrestorewizard.exe to restore the entire volume with the missing files to that disk. Keith BenedictHi Rakesh,Yup, did everything accordingly. I have wiped all internal memory of that. thanks.

and able to fully use the adb commands… Looking at the twrp log, i notice i still get "E: can't mount /data" and "/cache".. Dr Zakaria 161.772 visualizaciones 1:10 Why Format internal Storage. RakeshWhat firmware version your N5 has and which factory images did you try flashing? http://ecoflashapps.com/cannot-mount/cannot-mount-the-backup-windows-home-server.html catherineI think my internal SD is broken/missing/damage… and now doing Im something stupid… Accidentally, I press format button on SP Flash Tool and my phone now became black when I press

i have all the problems like you with sd card i just put cwm philz touch 6.07.6 and ->wipe to install new rom, cwm go wipe and partition card automatic, then Top Login to post comments Tue, 2009-11-03 01:42 #13 John Nichols Offline Beginner Joined: 2009-11-03 Posts: 1 I have been having the drive mount problems (similar to that described by others just go into your device manager on your client and expand the system devices tree and uninstall any Home Server Restore Driver you see. do you uninstall and install run msconfig and on the General tab, check Normal Startup, select OK, selectrestart

This method keeps the memory empty of programs except stuff needed for

Please note that we cannot individually respond to all comments. Seems to be a common problem but no one has the answer. Only one website had all the files and I flashed them in Odin with success. then when i load the ADB Sideload, it was failed, it said E:unable to mount ‘/sdcard'.

Either W7 or TI2010 has decided to change the drive letter. work on Vail. Btw, also when I try to to a restore of files/folders from the USB drive backup, it doesn't work. AttachmentSize disk_manager_acronis_mount_problem.jpg 136.44 KB Top Login to post comments Tue, 2009-12-22 04:00 #20 a1smith Offline Beginner Joined: 2009-12-15 Posts: 10 More info - potential solution for TI2010 on Win 7 x64

Images had actually mounted.