Home > Cannot Ping > Pfsense Ipsec Cannot Ping Lan

Pfsense Ipsec Cannot Ping Lan

Contents

If st0 is used , then check if any source NAT is happening for that traffic. I am doing this as a learning exercise to setup a home lab, and working on my crappy networking skills :( I have the following setup: Esxi Server with a VM All rights reserved.REDDIT and the ALIEN Logo are registered trademarks of reddit inc.Advertise - technologyπRendered by PID 13004 on app-542 at 2016-11-08 03:11:14.601257+00:00 running 88212cf country code: US. We don't do your homework for you. weblink

I have a rule to NOT NAT traffic from 192.168.6.0/24 to 10.6.0.0/16.I did the following 2 tests and made packet captures on both sides:TEST #1: Ping from local host 10.6.0.7 to If SA is up and packets encrypted = 0, there's a decent chance it's an interesting traffic type issue. I can send configs and diagrams, but maybe someone has an idea of where to look at without sending this information. Any post that fails to display a minimal level of effort prior to asking for help is at risk of being Locked or Deleted. https://supportforums.cisco.com/discussion/11458866/site-site-vpn-tunnel-cannot-ping-pc-s-either-end

Pfsense Ipsec Cannot Ping Lan

Rule #3: No BlogSpam / Traffic re-direction. Reply Subscribe View Best Answer RELATED TOPICS: Traffic not Routing through Cisco ASA 5505 site-to-site ASA 5505 L2L VPN Issue No Ping Through ASA Site to Site VPN   13 Replies Email Reset Password Cancel Need to recover your Spiceworks IT Desktop password? Logged newbieuser1234 Full Member Posts: 158 Karma: +0/-0 Re: IPsec tunnel UP but unable to ping remote site « Reply #12 on: January 11, 2014, 06:12:48 am » I am no

What happened??? Status:ClosedStart date:25.08.2015Priority:NormalAssignee:Tobias BrunnerCategory:configuration Affected version:4.5.2 Resolution:No change required Description HelloI'm setting up a VPN using strongSwan,like this: 192.168.1.2...(server A)172.16.65.2 ==== 172.16.65.1(server B)...192.168.55.2 The connection is established OK. We expect our members to treat each other as fellow professionals. Vpn Connects But Cannot Access Network See More 1 2 3 4 5 Overall Rating: 0 (0 ratings) Log in or register to post comments ActionsThis Discussion 0 Votes Follow Shortcut Abuse PDF Related Content Show -

inf[E] Can you help me please?Thank you in advance for your help. News: pfSense Gold Premium Membership!https://www.pfsense.org/gold Home Help Search Login Register pfSense Forum» pfSense English Support» IPsec» IPsec tunnel UP but unable to ping remote site « previous next » Print Pages: However, when I am on the ASA on either end I cannot ping any devices unless I specify the inside interface.  I have another site-to-site VPN that works fine by pinging https://forum.pfsense.org/index.php?topic=71001.0 Compare elements iteratively 40 Vertices And A Connected Graph, Minimum Number Of Edges?

Join them; it only takes a minute: Sign up Here's how it works: Anybody can ask a question Anybody can answer The best answers are voted up and rise to the Whatdoesthepacketfilterlivelogsay?MaybeyoushouldswitchofeveryICMPoptionandthenstartcreatingauniquepacketfilterruleturninglogtoon.Thenyousouldseeatleastthepacketsfromyourclient! Apply and Save. Is this article FUD? [Security] by DarkSithPro253.

Cisco Vpn Tunnel Up But Cannot Ping

Local pfSense does not use NAT. click for more info Your outside interface IP address(es) probably aren't in your "interesting traffic" ACL (the ACL that tells the ASA what addresses to tunnel).  Your inside IP likely is. Pfsense Ipsec Cannot Ping Lan Parts advice for a DIY router? [Networking] by Onaran263. Ipsec Tunnel Up But Can't Ping Search form Search Search WAN, Routing and Switching Cisco Support Community Cisco.com Search Language: EnglishEnglish 日本語 (Japanese) Español (Spanish) Português (Portuguese) Pусский (Russian) 简体中文 (Chinese) Contact Us Help Follow Us

How to make figure bigger in subfigures when width? http://ecoflashapps.com/cannot-ping/cannot-ping-aol-com.html Browse other questions tagged vpn vlan azure ipsec pfsense or ask your own question. Yes, looks fine. In 2.1 it seems VERY flaky! Pfsense Ipsec No Traffic

But it looks like some sort of routing issue is happening. asked 2 years ago viewed 5370 times active 2 years ago Linked 5 IPsec VPN site-to-site: How should I configure the ipsec.conf files on both sites to get the tunnel up? Events Events Community CornerAwards & Recognition Behind the Scenes Feedback Forum Cisco Certifications Cisco Press Café Cisco On Demand Support & Downloads Community Resources Security Alerts Security Alerts News News Video check over here And vice versa?

Adding those lines to the config added routes to the routing table. Trying to find some documentation of the Ubee VPN settings. I moved the local IPsec tunnel endpoint to the local Cisco router and ran the same tests: similar results.I configured an access list on the LAN interface of the router to

This sub-reddit is dedicated to higher-level, more senior networking topics. /r/itcareerquestions /r/ccna and /r/ccent are all available for early-career discussions.

netsysadmin Full Member Posts: 151 Karma: +0/-0 IPsec tunnel UP but unable to ping remote site « on: January 03, 2014, 02:35:58 am » Hello,As the title says, I have an Creating your account only takes a few minutes. just a thought. I know I'm missing something, I just don't know what.

Local LAN: 4 ICMP requests from 10.6.0.7 to remote host 192.168.6.105, No ICMP reply2. Do I have this incorrect? To me this poses a risk and would be evidence of a poorly functioning VPN. this content Help? (self.networking)submitted 1 year ago * by DrNoobSauceI've been working on this for hours.

Showing results for  Search instead for  Do you mean  Reply Topic Options Start Article Subscribe to RSS Feed Mark Topic as New Mark Topic as Read Float this Topic to the All rights reserved Sign in Register strongswan.org Wiki/Project Management Downloads Gitweb @strongswan facebook Home Projects Help Search: strongSwan Overview Activity Roadmap Issues Wiki Repository Issues View all issues Summary New Braindump / Certification Cheating. Home Networks, even complex ones are best discussed elsewhere like /r/homenetworking HomeLab discussions, as a tool for learning & certifications are welcomed.

Can't ping or anything. permalinkembedsaveparentgive gold[–]DrNoobSauce[S] 0 points1 point2 points 1 year ago(0 children)You are correct on the mask. BarryG 0 21 Nov 2006 2:35 AM In reply to tking: Trydoingatracerouteandseeifit'stryingtogothroughthetunnelorovertheinternet.Barry SteveG_01 0 15 Dec 2006 12:11 PM In reply to BarryG: Itoohavethesameproblem.Icantpingtheclientandviceversa.TracerouteisthroughtheASGandnotoverthenet.ICMPisenabled.Allthegreenlightsarelit.Cantaccessanyserversfromtheclienttho HoSe 0 18 Dec 2006 9:18 AM The one is keyexchange="ikev2" and the other one is keyexchange="ikev1".Thank you in advance for your help. #5 Updated by Tobias Brunner about 1 year ago Another question, can I use both

Recommended & Related Sub-Reddits: /r/NetworkingJobs /r/sysadmin /r/ITCareerQuestions /r/CSCareerQuestions /r/ccent /r/ccna /r/juniper /r/jncia /r/ccda /r/ccnp /r/jncis /r/ccdp /r/jncip /r/ccie /r/ccde /r/jncie /r/HomeNetworking /r/TechSupport Related IRC Channels #cisco #juniper #networking #ipv6 Rule #1: if Wan ip is used , then kindly create Source NAT OFF rule for the Remote VPN networks. ubuntu ipsec site-to-site-vpn openswan share|improve this question asked Jul 24 '14 at 23:05 autisticgeek 2313 I don't see anything about a firewall. You won't be able to vote or comment. 678VPN tunnel connection established, but can't ping between LANs.

You would also then use the remote side tunnel interface ip address as the next hop for the static route. http://kb.juniper.net/InfoCenter/index?page=content&id=KB24404&smlogin=true Regardsrparthi Please Mark My Solution Accepted if it Helped, Kudos are Appreciated Too Message 8 of 8 (6,282 Views)   Reply « Message Listing « Previous Topic Next Topic Can clients learn their time zone on a network configured using RA? Remember, if the routing is wrong on one side, pings from either side will fail.

The phone was conifgured for the same network as branch router Zywall 10 w. You would treat this connection as if it were a routed link on a direct cabled connection. And if strongSwan is running on both hosts using IKEv2 is strongly recommended. #2 Updated by Edwin Wang about 1 year ago Hi,Thanks a lot for your responses.Here is my config Help Desk » Inventory » Monitor » Community »

Low-quality posts. Is it a policy or did I mess up on the routes I'm not sure.